Om os

Kære medlemmer af KøbogLejminBolig.dk

KøbogLejminBolig.dk er en dansk hjemmeside, som giver dig muligheden for at få markedsført dit festlokale billigt, så du kan finde den næste lejer til dit lokale. Vi har og skaber kontakt mellem udlejer og lejer over hele Danmark.
KøbogLejminBolig.dk er, hvis ikke den billigste mulighed for markedsføring, så i hvert fald en af dem. Vi giver dig muligheden for at markedsføre dit festlokale for KUN 69 kr. inklusiv moms om måneden, og der er endda gratis oprettelse. Derudover betaler du kun for den tid, som du er hos os, og du kan altid opsige abonnementet, som er uden binding. Dvs., at hvis du opretter dig sent på måneden, så betaler du kun for de sidste dage af den givende måned. Betalingen er dejlig nem og sikker, da der bliver brugt Stripe, som andre store virksomheder også benytter sig af. Når du opretter en annonce/et abonnement, så tilkobler du nemt og sikkert et betalingskort, hvor de KUN 69 kr. bliver trukket og overført til en dansk bank, og herefter modtager du en ordrebekræftelse for din betaling. Derudover kan du downloade din faktura under “Min konto” (Se guide her)

Folk kender jo sjældent til alle festlokaler i deres omegn, så KøbogLejminBolig.dk gør det nemt at få dit festlokale ud til dem, som har brug for det.